Naar boven scrollen

Outreach

“Over de hele wereld zal men de Here leren kennen en zich tot Hem bekeren.” Psalm 22:28a

Als Gemeente ondersteunen we twee verschillende projecten die zich inzetten in het geven van werk, hulpverlening en hoop in Azië.

Bijbelstand

Dichter bij huis ondersteunen we de Bijbelstand van De Stichting tot Bevordering van Evangelisatie (BSE) met als doel het bevorderen van evangelisatie door persoonlijk het gesprek aan te gaan.

https://bijbelstand.nl

Schatgraven

Schatgraven is een kindervakantie week vol activiteiten voor kinderen van basisschoolleeftijd. Niet alleen plezier en vermaak zijn in deze week belangrijk, ook worden kinderen met Schatgraven op een speelse manier bekend gemaakt met de liefde van Jezus en het christelijk geloof door zang, dans en toneel.

www.schatgraven.org

Schoenendoosactie

Via Gain Nederland is de levensboom betrokken bij de schoenendoosactie. Jaarlijks versieren en vullen we veel dozen met nuttige dingen als toilet- en schoolspullen en speelgoed voor kinderen in landen waar kinderen minder bedeeld zijn. Voor veel kinderen wellicht het eerste cadeau wat ze krijgen. Ook worden de dozen voorzien van een persoonlijke boodschap en een boekje met een Bijbelverhaal in de landen waar dit mogelijk is.

https://www.facebook.com/Schoenendoosactie-Uden-113055247260855

https://www.gainhelpt.nu/draag-bij/schoenendoosactie

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Privacybeleid